Pic-A-Pix Classic

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 30 kr., PS+: 30 kr. — Release date: Feb. 26, 2019

Comments

Description

Det populære billede krydsordspil går tilbage til det grundlæggende!

Pic-a-Pix er et billedlogikspil, undertiden kendt som Picross, Nonogram eller Hanjie, hvor lunefuld pixel-kunstbilleder er skabt ved at løse gåder.

Pic-a-Pix Classic har 150 traditionelle single-farve puslespil, lige fra indledende 5x5 puslespil til udfordrende 30x20 grids.


Dette Cross-Buy-produkt giver dig ret til at downloade versioner til både PS4™ og PS Vita.


Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
PS4: Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
PS Vita: Engangsafgift for brug af downloads på op til 3 aktiverede kompatible Portable-konsolsystemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

© 2019 Lightwood Games.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.