Beat Cop

PSN 109 kr. 49,05 kr. until 12/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 49,05 kr., PS+: 49,05 kr. — Release date: March 5, 2019

Description

IKKE-LINEÆR HISTORIE MED FLERE SLUTNINGER

Du er under falsk anklage for mord, og ingen andre end dig selv bekymrer sig om det. Vend hver en sten i byen, og find frem til bagmanden. Jo mere du efterforsker, des flere af de manglende brikker finder du – men pas på. Nogle ting tåler ikke dagslys.

STEMNINGEN FRA 80'ERNES POLITISERIER

Har du altid drømt om at være helten i en politifilm? Selvfølgelig, det har alle. Nu har du chancen! Hold dig vågen og opmærksom, men husk, at du altid kan dele øretæver ud, hvis alt andet slår fejl. Det er trods alt 80'erne!

HUMOR SOM DIN MOR IKKE SKAL HØRE

Vær sarkastisk. Vær dyster. Vær lige, som du vil. Der er tusindvis af ting, du kan grine af i denne verden – og lige så mange, som du ikke burde. Det er en jungle derude, baby, og nogle gange har man bare brug for at få klaret hovedet.

1 spiller
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments