Blood Waves

Email me when the price drops
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: 74,00 kr., PS+: 74,00 kr. — Release date: March 15, 2019

Description Description

Hardcore og blodig skytter, hvor du bliver nødt til at afvise de levende døds angreb ved hjælp af de ødelæggende fælder, defensive barrikader og også våben af tæt og lang række kampe.
Ødelæg zombier, få kontanter og forberede dig på den næste bølge. Under pause kan du købe nødvendige våben, placere fælder og defensive barrikader, reparere de fælder, der overlevede i den foregående bølge. Og selvfølgelig skal du ikke glemme at tjekke bestanden af kugler og genoprette dit helbred.
Forskellige typer af zombie besidder de karakteristiske træk. Der er fjender med langdistanceangreb samt klogere zombier undgår visse fælder.
Vælg den optimale overlevelsesstrategi. For det mest succesfulde spil skal du kontrollere udgifterne til de indtjenede ressourcer. Tidspunktet for din overlevelse afhænger af det.
1 spiller
2GB minimum krævet plads
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p
Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.
© Light Road Games
© Sometimes You

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments