Warparty

PSN 149 kr. 104 kr. until 12/23/2019 3:59 p.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 104 kr., PS+: 104 kr. — Release date: March 27, 2019

Description

Warparty er et real-time strategispil i stenalderen. Du vil bygge din base, rekruttere og styre en gruppe soldater, bekæmp og tæmle voldsomme dinosaurer og styre strømmen af kamp. Korrekt ledelse eller ressourcer, færdigheder og kortbevidsthed vil føre dig til sejr.

1 spiller
Netværksspillere 2-4 - Det komplette spil kræver PlayStation®Plus-medlemskab for at få adgang til online multiplayer
2GB minimum krævet plads
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

© 2018 Crazy Monkey Studios.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments