The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel

PSN 319 kr. 159 kr. until 12/24/2019 1:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 159 kr., PS+: 159 kr. — Release date: March 29, 2019

Description

Hos Thors Military Academy, Erebonia bedste og klogeste lære alt fra kunsten at krigen til de frie kunster. Første års studerende Rean Schwarzer erfarer, at han er blevet valgt som medlem af Class VII, som kontroversielt omfatter både adelige og almue. Men de bliver nødt til at beskæftige sig med mere end blot klasse krigsførelse.

Den definitive JRPG-oplevelse rykker for første gang ind på PS4™ med tilføjede funktioner, du ikke finder i nogen tidligere konsoludgivelser:

Turbo Mode: Udforsk Erebonia i et højere tempo.
Dobbelt lydspor: Skift gnidningsfrit mellem japanske og engelske stemmer.
Ny dialog: Over 5.000 yderligere linjers speak i det engelske lydspor.
Overførelse af gemte data: Hent gemt data fra både PS3™- og 'PS Vita'-versionerne.

Dette produkt understøtter følgende sprog: Engelsk

1 spiller
5GB minimum krævet plads
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel ©2019 Nihon Falcom Corporation. Licensed to and published by Marvelous Europe Limited. All Rights Reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments