Sekiro: Shadows Die Twice

PSN 519 kr. 389,25 kr. until 09/26/2019 8:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 389,25 kr., PS+: 389,25 kr. — Release date: April 5, 2019

Description

Med over 50 priser og nomineringer, er Sekiro™: Shadows Die Twice det næste eventyr fra udvikleren FromSoftware, der står bag Bloodborne og serien Dark Souls. Udform selv din egen vej mod hævnen i dette helt nye action-eventyr.

I Sekiro™: Shadows Die Twice er du den 'enarmede ulv' - en udstødt og lemlæstet kriger, der kun med nød og næppe undslap døden. Udforsk Japan i 1500-tallets Sengoku-periode, mens du står ansigt til ansigt med vanvittige farer i en mørk og grusom verden. Brug et arsenal af dødbringende protesevåben og ninjaevner, og gør brug af list, vertikale manøvrer og nådesløs nærkamp i en blodig konfrontation.

Tag hævn. Genopret din ære. Dræb på snedig vis.

1 spiller
25GB minimum krævet plads
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

©2019 FromSoftware, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Udgivet og distribueret af Activision. ACTIVISION er et registreret varemærke tilhørende Activision Publishing, Inc. Alle andre varemærker og varemærkenavne tilhører deres respektive ejere.

Bloodborne er et varemærke tilhørende Sony Interactive Entertainment LLC. Dark Souls er et varemærke tilhørende BANDAI NAMCO Entertainment Inc. Sony og Bandai Namco er ikke udgivere af SEKIRO: SHADOWS DIE TWICE. Activision har ingen tilknytning til Bloodborne eller Dark Souls.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments