Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy

PSN 229 kr. 149 kr. until 12/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 149 kr., PS+: 149 kr. — Release date: April 9, 2019

Description

Den klassiske retssalsspilserie, der er solgt i over 6,7 millioner kopier i hele verden, er her endelig. Bliv til Phoenix Wright, og oplev kampens hede, når du kæmper for at redde dine uskyldige klienter i retten. Spil alle 14 afsnit i denne storslåede samling, der dækker de tre første spil. Løs de fængslende mysterier bag hver sag, og bliv vidne til den endelige sandhed!

1 spiller
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

©CAPCOM CO., LTD. 2014, 2019 ALL RIGHTS RESERVED.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments