Super Weekend Mode

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 15 kr., PS+: 15 kr. — Release date: April 9, 2019

Description

Uanset hvordan du ser på det, så findes der intet godt ved at stjæle og det bliver en prinsesse desværre nødt til at lære på den hårde måde, når 'den fyr' tager ejerskab af hendes ejendele og flygter afsted med dem.

For at genvinde det mistede, så skal du ud i Super Weekend Mode, som er et cute designet spil hvor hjerter skal fanges, kaniner skal knuses og de onde skal skydes. Vi vil se en prinsesse, der jagter en tyv gennem fortvivlelsens labyrinter, for at hun kan få hendes ejendele tilbage.

Tør du at tage udfordringen op?


Egenskaber:
* Gameplay centreret omkring 3 knapper
* 9 niveauer
* Multi-tasking kaos
* In-game stillinger

Dette Cross-Buy-produkt giver dig ret til at downloade versioner til både PS4™ og PS Vita.

PS4™ & PS Vita

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
PS4: Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
PS Vita: Engangsafgift for brug af downloads på op til 3 aktiverede kompatible Portable-konsolsystemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

© 2019 Ratalaika Games S.L.
© 2019 Pixelteriyaki

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments