Days Gone

Email me when the price drops 10
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: 539,00 kr., PS+: 539,00 kr. — Release date: April 26, 2019

Description Description

DENNE VERDEN ER UDE EFTER DIG
Kør ud i en desperat og nådesløs verden, hvor en dødbringende pandemi hærger. Du er flakker og dusørjæger Deacon St. John.
Med din trofaste kværn under dig møder du masser af farer på den ødelagte landevej – både horderne af blodtørstige misfostre og de lige så grusomme mennesker.
Vejret er uforudsigeligt, og forskellige tidspunkter af døgnet kan resultere i utrolig fare og chokerende overraskelser – der alle er ude på at slå dig ihjel.
• En benhård åben verden: Udforsk utroligt realistiske og fjendtlige omgivelser i det nordvestlige USA.
• Brutal sandkassekamp: Udtænk dine egne strategier, tilpas dine våben og evner, fremstil fælder, og opgradér din kværn.
• Betagende historie: Overlev i det nådesløse vildnis, mens du leder efter en grund til at fortsætte efter at have lidt et tragisk og personligt tab.
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p
Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments