Ugly Dolls: Et Uperfekt Eventyr

PSN 319 kr. 79 kr. until 12/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 79 kr., PS+: 79 kr. — Release date: May 7, 2019

Description

Robotter er seje, når de bare består af blinkende lys, og du kan se dem suse forbi med deres flotte, metalliske udseende. I Uglydolls: Et uperfekt eventyr forsøger en horde af robotter at overtage Uglyville og gøre byen 'perfekt'!  
Heldigvis spiller du som den energiske Uglydoll Moxy, der er fuld af gåpåmod! Foretrækker du Ox? Så vælger du bare ham. Udforsk Uglyville sammen med alle dine venner fra Uglydolls-filmen, og arbejd sammen om at fange de strikse robotter og sende dem tilbage, hvor de kom fra. Er du modig nok til ikke at stikke af? Nej? Bare rolig. Moxy (eller Ox) tager med dig.

1-2 spillere
2GB minimum krævet plads
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

TM & © 2019 Ugly Industries Holdings, LLC. All Rights Reserved Published by Outright Games Limited. Software © 2019 Outright Games Limited. Developed by Well Played Ltd.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments