My Big Sister

PSN 45 kr. 15 kr. until 09/19/2019 1:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 15 kr., PS+: 15 kr. — Release date: May 8, 2019

Description

Mød Luzia, en sarkastiske tolvårig med en drillesyg. Hvis du tror på det, hun siger, så er dette et RPG-agtige eventyrspil, som ikke handler om hende men om hendes søster, Sombria.

Min storesøster er et spil om Luzia og Sombria, to søstre som prøver på at finde hjem, efter at være blevet kidnappede af nogle fremmede, og Luzia har lovet sig selv, at hun vil få dem begge to hjem i live.

I løbet af spillets mange kapitler, som spilles i rækkefølge i Storesøster, kan spillerene forvente et rent puslespil og finde specifikke brikker, som skal bruges, hvis de vil videre I spillets historie. Du skal sørge for at have god tid. Der er mange hemmelige slutninger, og du får masser at lave, hvis du skal være sikker på, at du når til den slutning, som Luzia og Sombria

Features:
* Unikke kapitler baseret på historien
* Eventyragtigt gameplay
* Perfekte billeder
* Originalt lydspor

Dette Cross-Buy-produkt giver dig ret til at downloade versioner til både PS4™ og PS Vita.

PS4™ & PS Vita

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
PS4: Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
PS Vita: Engangsafgift for brug af downloads på op til 3 aktiverede kompatible Portable-konsolsystemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

© 2018 Ratalaika Games
© 2018 ABX Games Studio
© 2018 Djingarey

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments