Shakedown: Hawaii

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 99 kr., PS+: 99 kr. — Release date: May 13, 2019

Description

Opbyg dit finansimperium, og knus konkurrenterne.

Shakedown: Hawaii følger tre hovedpersoner gennem en åben 16 bit-verden, fyldt med missioner, sideopgaver, arkadeudfordringer og imperieopbygning. Udforsk øen til fods, i bil eller i båd. Den er fyldt med butikker, hvor du kan shoppe, huse, hvor du kan bryde ind, civile, du kan tale med, og hemmeligheder, du kan opdage.

Du er direktør ... for et firma på undergangens rand. Online-shopping har dræbt dine butikker, delebiler dine taxaer og streaming dine videobikser. For at redde firmaet må du lære 'moderne forretningsmetoder'.

Opbyg dit eget 'legitime' firma ved at gennemføre missioner, opkøbe selskaber, sabotere konkurrenter, 'byplanlægge' områder og at afpresse butikker for beskyttelsespenge.

Hele øen er i din hule hånd ... eller det kan den i hvert fald komme med den rette forretningsmodel.

Dette produkt understøtter følgende sprog: Engelsk

1 spiller
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
cross-platform-funktioner
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
PS4: Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
PS Vita: Engangsafgift for brug af downloads på op til 3 aktiverede kompatible Portable-konsolsystemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

©2019 Vblank Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments