Rage 2: Deluxe Edition

Rage 2
Email me when the price drops 1
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: 699,99 kr., PS+: 699,99 kr. — Release date: May 14, 2019

Description Description

En asteroide har udslettet 80 % af Jordens befolkning, og den resterende befolkning svinder hastigt ind. Skånselsløse og blodtørstige bander strejfer om på vejene, og det tyranniske The Authority forsøger at herske ved hjælp af en jernnæve. Som Walker, den sidste ranger i ødemarken og en trussel mod deres magt, er du blevet frarøvet dit hjem og efterladt som død. Nu skal du kæmpe for retfærdighed og frihed. Du kan slå dig løs med vilde køretøjskampe og førstepersonsmassakrer i en åben verden, der er ved at synke ned i galskab. Du skal rejse gennem en nådesløs ødemark og kæmpe mod sadistiske bander, så du kan finde de redskaber og den teknologi, der er nødvendig for at kunne vælte det undertrykkende The Authority.
Hvis du køber RAGE 2: Delxue Edition, får du:
• Udvidelsen Rise of the Ghosts. Udkommer 31.12.2019
• Doom BFG
• Wasteland Wizard-snydekoder
• Kampstandart
• Fremskidtsbooster
In-game køb valgfrit
1 spiller
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p
Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.
© 2019 Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company. Developed in association with Avalanche Studios, trading as Fatalist Entertainment AB. Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax and related logos are registered trademarks or trademarks of ZeniMax Media Inc. in the U.S. and/or other countries. RAGE, id, id Software and related logos are registered trademarks or trademarks of id Software LLC in the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments