Bubsy: Paws On Fire!

PSN 189 kr. 113,40 kr.   94,50 kr. until 12/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 109 kr., PS+: 94,50 kr. — Release date: May 16, 2019

Description

Oinker P. Hamm har besluttet, at alle dyr i universet skal fange hans 'utroligt'. Bubsy er stadig fast besluttet på at stoppe ham, hovedsageligt af frygt for at blive taget til fange. De to bitre fjender, bundet sammen af den grusomme skæbne. Hvem der også er sejrherre, er der kun en ting, der er sikker: under historien vil der blive gjort en stor indsats.

Egenskaber:

• Fire forskellige figurer, hver med deres egne karakteristika! Flyv og skyd, mens du er i luften med Uldolie, tag til undergrunden i Arnolds bonus, eller løb til sejren med Bubsy og Virgil!

• En helt ny historie om den usandsynlige alliance mellem Bubsy og hans ærkefjende, Uldkræfterne!

• Mere end 100 niveauer i 3 forskellige verdener!

• En butik med kostumer og tilbehør, der låser op, mens du gør fremskridt i spillet. Der er ingen yderligere indkøb i spillet!

• Fuld lyd: Engelsk Undertekster: Engelsk, Spansk, Fransk, Italiensk, Tysk, Kinesisk

1 spiller
3GB minimum krævet plads
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Published by Accolade. ©2019 Billion Soft (Hong Kong) Limited. Accolade is a registered trademark of Billion Soft (Hong Kong) Limited. ©2019 Choice Provisions. All rights reserved. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments