Queen's Quest 3: The End Of Dawn

PSN 109 kr. 52 kr. until 12/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 45 kr., PS+: 45 kr. — Release date: June 11, 2019

Description

Eliana har siden sin barndom været svøbt i mystik. Hun blev fundet på dørtrinnet af det prestigefyldte Zora Academy for alkymi, hvor hun allerede som 16-årig blev spået en stor fremtid. For at fuldende sin træning, sendes hun nu ud på en farlig mission for at hente et kraftfuldt artefakt. På sin færd vil hun møde alverdens farer, løse et utal af gåder, udforske et kæmpe rige og genopleve sin tragiske barndomshistorie. Følg Eliana på sin togt for at redde sin hjemby, og hjælp hende med at redde, dem hun elsker.

1 spiller
2GB minimum krævet plads
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
Remote Play-Understøttet
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

©2019 Artifex Mundi

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments