Bloodstained: Ritual Of The Night – Officielt Soundtrack

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 74 kr., PS+: 74 kr. — Release date: June 25, 2019

Description

Oplev Igavanias genopstandelse gennem det ikoniske og fuldt orkestrerede soundtrack fra Bloodstained – komponeret af de legendariske Michiru Yamane og Ippo Yamada.
Inkluderer alle musiknumrene fra spillet – inklusive 8 bit-udgaver og japanske, lyriske versioner.
1 spiller
3MB minimum krævet plads
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p
Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.
Udviklet af ArtPlay, Inc. Udgivet af 505 Games, S.p.A.
'505 Games', “ArtPlay, Inc.” logoer er varemærker og/eller reg. varemærker tilhørende 505 Games S.p.A. og ArtPlay, Inc. Alle rettigheder forbeh.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments