Attack Of The Toy Tanks

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 15 kr., PS+: 15 kr. — Release date: June 26, 2019

Description

Krigen kommer uanset om du er klar til det eller ej soldat! I Attack of the Toy Tanks, på tværs af spillets 60 niveauer i hovedkampagnen, skal spillerne tage kontrol over det medfølgende krigskøretøj og gå i kamp med det i de forskellige arenaer og gå efter at blive den sidste tank, der er tilbage.

I tilfælde af at den AI-kontrollede trussel ikke udfordrer dig nok kan du altid tjekke multiplayer-funktionen ud og gå i kamp mod en ven.

Vi skal dig advare dig, der er ikke kun tunge våben, du skal også undgå en række ødelæggende forhindringer, som kan slå dig ud, hvis de rammer dig.

Egenskaber:
* 60 niveauer med stigende vanskeligheder
* Arena baseret gameplay
* Kamp tilstand med 2 spillere

Dette Cross-Buy-produkt giver dig ret til at downloade versioner til både PS4™ og PS Vita.

PS4™ & PS Vita

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
PS4: Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
PS Vita: Engangsafgift for brug af downloads på op til 3 aktiverede kompatible Portable-konsolsystemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

© 2019 Ratalaika Games
© 2019 Petite Games

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments