Graveyard Keeper

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 52 kr., PS+: 52 kr. — Release date: June 27, 2019

Description

Graveyard Keeper er årets mest upræcise middelalderkirkegårds-simspil. Byg og styr din egen kirkegård, og find genveje til at spare på omkostningerne, udvide din biks til underholdningsbranchen med hekseafbrændingsfestivaler og skræm beboerne i de nærliggende landsbyer til at komme i kirke. Dette er et kapitalistisk spil, og her gælder alle kneb for at få din forretning til at trives.

Stå over for etiske dilemmaer. Vil du virkelig bruge penge på ordentlig hotdog-kød til festivallen, når du har så mange ressourcer lige ved hånden?
Indsaml værdifulde ressourcer, og skab nye genstande. Få din kirkegård til at trives, gå bare i gang med at indsamle værdifulde ressourcer.
Lav forretningsalliancer. De der døde kroppe, de har da ikke brug for al den blod, har de? Hvorfor ikke sælge det til nogen, som kan bruge det til noget.
Udforske mystiske fangekældre. Tag en tur ud i det ukendte, og find brugbare ingredienser, som måske eller måske ikke forgifter en hel masse landsbyboere. Kapitalisme.


In-game køb valgfrit

1 spiller
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

© tinyBuild, LLC. All Rights Reserved.
© 2018 Lazy Bear Games™

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments