Stranger Things 3: Spillet

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 139 kr., PS+: 139 kr. — Release date: July 3, 2019

Description

Stranger Things 3: Spillet er den officielle følgesvend til Sæson 3 af den originale hitserie! Spil gennem bekendte hændelser fra serien, mens du afslører ukendte missioner, figursamspil og hemmeligheder! Dette eventyrspil blander en særpræget retrostil med moderne spilmekanik for at levere nostalgisk morskab med et nyt twist.

Ligesom i serien er teamwork i centrum i Stranger Things 3: Spillet. Fans kan slå sig sammen i hold på to og udforske Hawkins, løse gåder og bekæmpe Vrangsidens ondskab som en af de tolv elskede figurer fra serien.

1-2 spillere
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

© Netflix, Inc 2019, Kode og spildesign © BonusXP, Inc 2019

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments