Streets Of Rogue

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 149 kr., PS+: 134,10 kr. — Release date: July 12, 2019

Description

Streets of Rogue er et rogue-lite-spil, der handler om spillerenes valg, frihed og anarkistisk sjov. Spillet er inspireret af andre top-down rogue-lite-spil med højt tempo og tilføjer de frie, eksperimenterende, fængende gameplay-elementer fra sims og RPG-spil, som også kommer ind under huden.
I stedet for at udspille sig i et fangehul, finder spillet sted i en fuldt funktionel, proceduregenereret by, hvor kompleks AI informerer indbyggerne fra alle livets områder, som blot forsøger at klare sig og de daglige gøremål.
For at komme videre skal spilleren udføre specifikke missionsmål på den måde, de ønsker, ved hjælp af det særlige karakteregenskaber, elementer og miljøet.
Vil du spille som en soldat, som skyder ført og spørger bagefter?
En snigerlæge, som bruger kloroform og bedøvelsespile til at nedkæmpe modstanderne?
Eller hvad med en gorilla, der redder andre indespærrede gorillaer fra en mindre mobiliseret gorillahær?

1-4 spillere
Netværksspillere 2-4
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

© tinyBuild, LLC. All Rights Reserved.

© 2019 Matt Dabrowski

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments