Xposed — Marvelous Space 4K Dynamic Theme

Xposed
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 22 kr., PS+: 22 kr. — Release date: July 23, 2019

Description

Søg efter 'XPOSED' for at få mere sejt indhold!
Giv dit PlayStation®4-systems hjemmeskærm et personligt præg med dette særlige tema. Temaer kan downloades, så du kan give din skærmvisning et helt nyt udseende. Du kan ændre baggrund, ikoner og farver, så de passer til din personlige stil.
Efter endt download kan du vælge det tema, som du vil bruge, via valgmuligheden Temaer i dit PS4™-systems menu Indstillinger.
Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.
All rights reserved. ©Somequest

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments