Crystar

PSN 469 kr. 328,30 kr. until 12/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 328,30 kr., PS+: 328,30 kr. — Release date: Aug. 30, 2019

Description

CRYSTAR er en Action-RPG udviklet af FURYU Corporation. Rei kæmper sig vej gennem Purgatory's efterverden for at redde Mirai, den lille søster, som hun dræbte. CRYSTARs unikke spilmekanik giver spilleren mulighed for at udnytte sorgens kraft. Brug Reires tårer til at fremstille våben og rustning samt tilkalde en værge for at beskytte hende i kamp.

Dette produkt understøtter følgende sprog: Engelsk1 spiller
6GB minimum krævet plads
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

© FURYU Corporation. Licensed to and Published by Spike Chunsoft, Inc. and Numskull Games Limited.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments