The Angry Birds Movie 2 VR: Under Pressure VR

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 119 kr., PS+: 119 kr. — Release date: Aug. 6, 2019

Description

Multiplayer-action i PlayStation®VR og på fjernsynet.

KAPTAJN! Tag dit PS VR-headset på, og tag kommandoen over din egen skattejagts-ubåd!

Sigt med dit magnaskud, som kan gribe og kaste med alt i sigte, inklusive din besætning! Se ind i den undersøiske verden, hold udkig efter farer, og snup skatten!

BESÆTNING! Grib jeres trådløse DUALSHOCK®4-controllere, og hjælp med at holde ubåden kørende på fjernsynet!

Løb, hop, grib og kast. TNT om bord? Skynd jer at få det væk!

Spillet kræver en kaptajn med PS VR. Op til tre besætningsmedlemmer kan være med på fjernsynet vha. Social Screen-teknologi. Jo flere, desto maritimere!

Dette er spillet, du er nødt til at spille med alle dine venner og familiemedlemmer. Alle kan lære den enkle, hektiske, hylemorsomme besætningsrolle, især når man bliver hjulpet af sit hold. Og når de spiller, er det kun et spørgsmål om nysgerrighed at gå videre til rollen som kaptajn, hvor dybets hemmeligheder kalder i fuld VR-3d. Bliv besat af Angry Birds igen!

1-4 spillere
2GB minimum krævet plads
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p
PlayStaton®VR og PlayStation®Camera kræves for at spille dette produkt

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Angry Birds Movie 2 - Filmen VR: Under Pressure. Udviklet af XR Games med vores partnere Rovio og Sony Pictures Virtual Reality © 2019. Udgivet af XR Games. XR Games er et varemærke eller registreret varemærke, som tilhører XR Games. Alle andre varemærker, ophavsrettigheder og logoer tilhører deres respektive ejere.

Angry Birds™ & © 2019 Rovio Entertainment Corporation og Rovio Animation Ltd. Angry Birds Movie 2 - Filmen © 2019 CPII. Alle rettigheder forbeholdes.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments