Pc Building Simulator

PSN 139 kr. 93,13 kr. until 12/24/2019 12:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 93,13 kr., PS+: 93,13 kr. — Release date: Aug. 13, 2019

Description

Den ultimative simulator til PC-bygning er her!
Byg dit eget PC-imperium fra enkle diagnoser og reparationer til boutiques som kan gøre enhver misundelig. Med en stor markedsplads fyldt med rigtige komponenter, kan du holde op med blot at drømme om den ultimative PC og endelig bygge den, og se hvordan den yder i 3DMark!

Driv din egen forretning
Karrieretilstanden i PC Building Simulator sætter dig i spidsen for din egen PC-bygge og reparationsforretning. Fra dit eget hyggelige værksted, hvor du skal bruge alle dine tekniske evner til at udføre forskellige opgaver, som du bliver stillet.

Lær at bygge en PC
Virker det som en umulig opgave, at bygge din egen PC? PC Building Simulator prøver at lære selv nybegyndere hvordan deres maskiner sættes sammen gennem trin-for-trin forklaringer til at bestille dele, hvordan de skal samles og giver nyttige oplysninger om hver del og dens funktion.

1 spiller
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments