Ghostbusters: The Video Game Remastered

PSN 239 kr. 143,40 kr. until 12/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 143,40 kr., PS+: 143,40 kr. — Release date: Oct. 4, 2019

Description

Det elskede og kritikerroste Ghostbuster-videospil er tilbage!

Autentisk Ghostbuster-oplevelse - dette spil indeholder både orginale stemmer og ligheder med Bill Murray, Dan Akroyd, Harold Ramis og Ernie Hudson i en original historie skrevet af en forfatterne bag de oprindelige film - Dan Akroyd og Harold Ramis.

Unikt gameplay - oplev unik spøgelsesjagt, skænderier og fældelægning med opgraderbare våben i stærkt destruktive omgivelser. Test holdets temperament med boss-kampe i stor stil.

Handlingskampagne - gennemspil en unik handling, når spilleren kæmper kampe og fanger spøgelser - både højtelskede og helt nye - i hele New York.

1 spiller
20GB minimum krævet plads
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
Remote Play-Understøttet
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments