Yu-No: A Girl Who Chants Love At The Bound Of This World.

PSN 399 kr. 279,30 kr. until 12/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 279,30 kr., PS+: 279,30 kr. — Release date: Oct. 4, 2019

Description

Reflektorens magt - Udforsk flere tidslinjer og gendag begivenheder gennem reflektorenhedens unikke spilmekaniker. Dette giver dig mulighed for at udforske hver tidslinje i detaljer. Aktivér reflektorenhedens automatiske divergenskortsystem for at vende tilbage til en begivenhed med mere viden og nye ting.

Din fars ledetråd - Løs alle Sakaimachis mysterier for at afsløre den rigtige sekre
ts liggende under Sword Cape. Saml genstande fra en tidslinje og brug dem i den næste for at låse Sword Cape's skjulte sandhed op.

Love Beyond Worlds - Kan du finde den skjulte verden, der venter ud over Sakaimachi? Forelsket i enhver karakter for at nå den rigtige afslutning på denne 40+ timers visuelle roman.


Dette produkt understøtter følgende sprog: Engelsk

1 spiller
4GB minimum krævet plads
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

©MAGES./5pb. Licensed to and Published by Spike Chunsoft Co., Ltd. and Spike Chunsoft, Inc.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments