Indivisible

PSN 319 kr. 223,30 kr. until 12/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 223,30 kr., PS+: 223,30 kr. — Release date: Oct. 8, 2019

Description

Indivisible er et action RPG / platformsspil med fantastisk håndtegnet kunst og animation kombineret med unik real-time kampmekanik. Fordyb dig i en fantastisk verden med snesevis af spilbare figurer, en rig historiefortællingsoplevelse, gameplay, der er let at lære, men svært at mestre, og den velkendte skarpe kvalitet, som Lab Zero Games er kendt for!
Vores historie handler om Ajna, en frygtløs pige med et strejf af oprørskhed. Hun er blevet opdraget af sin far i udkanten af deres landlige by, men hendes liv bliver kastet ud i kaos, da hendes hjem bliver angrebet, og en mystisk kraft vågner inde i hende.
Gennem Ajnas søgen møder hun mange 'inkarnationer': folk, som hun kan absorbere og manifestere til at kæmpe sammen med sig. Der er mange inkarnationer at rekruttere, og hver har sin egen historie og personlighed. Ved at forene mennesker fra fjerne lande lærer Ajna om sig selv, den verden, hun befinder sig i, og vigtigst af alt, hvordan man redder den.

1 spiller
12GB minimum krævet plads
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Udviklet af Lab Zero Games Udgivet af 505 Games, S.p.A.
'505 Games', 'Lab Zero Games'-logoer er varemærker og/eller registrerede varemærker tilhørende 505 Games S.p.A. og Lab Zero Games. Alle rettigheder forbeholdes.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments