Pure Chess Forest Spilpakke


Buy at PSN for Kr 15
Lowest price: Kr 15, PS+: Kr 15
Release date: April 16, 2014
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Inspireret af skaksættet fra Isle of Lewis indeholder denne download-pakke til Pure Chess® et utrolig detaljeret sæt skakbrikker lavet af hvalrostand (selvfølgelig virtuelt!).

Skakbrikkerne fra Isle of Lewis menes at være blandt de ældste skakbrikker, der nogensinde er fundet. De blev opdaget i 1831 på Isle of Lewis i Skotlands Ydre Hebrider. Eksperter vurderer, at de blev fremstillet i det 12. århundrede, på et tidspunkt mellem 1150 og 1200, i Norge eller Island.

Også inkluderet i denne store værdipakke er en beroligende og fredfyldt skovlokalitet med en passende oldtidsfornemmelse, som gøre dettte til en obligatorisk historisk spilpakke.

1-2 spillere
Netværksspillere 2-6
11MB minimum krævet plads
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
cross-platform-funktioner
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080p

Download af dette produkt er underlagt Sony Entertainment Network Ydelsesbetingelser/Brugeraftale og eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PSN for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Computer Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Computer Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Pure Chess © 2012 Ripstone Ltd. Developed by Voofoo Studios Ltd. “Pure Chess” is a trademark of Ripstone Ltd. All rights reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.