Medic Night Hunter Skin Pack

for Evolve

Buy at PSN for Kr 37
Lowest price: Kr 37, PS+: Kr 37
Release date: June 9, 2015
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Medic Night Hunter Skin Pack indeholder en pakke med nyt våbenudseende til hver Medic-figur: Val, Lazarus og Caira. Denne pakke indeholder 3 udseender, som fås billigere samlet, end hvis de bliver købt hver for sig. Du kan købe det samme udseende to gange ved både at købe pakken og det enkelte udseende. Tjek dine ejede udseender i spillet. Dette indhold kan ikke refunderes.


HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Computer Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Computer Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Information taken from the official site, with all rights reserved.