Sky Force Anniversary

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 22 kr., PS+: 22 kr. — Release date: Sept. 7, 2016

Description

Det legendariske shoot-em-up fejrer sin tiårsfødselsdag med super destruktiv stil. Sky Force Anniversary kombinerer intensiteten fra de klassiske arkadespil med moderne grafik i et utroligt skydespil med et fantastisk nyt socialt spilelement.

For mere end ti år siden skrev IGN: “Sky Force er ganske enkelt utroligt.” Spillet fik den flotte score 9,5 ud af 10. Og nu er det tilbage. Større, flottere og mere intenst end nogensinde før.

Tiårsjubilæumsudgaven giver spilserien endnu mere dybde med fantastisk 3D-grafik med intuitiv styring og et kraftfuldt opgraderingssystem, så du kan pløkke løs i timevis.

Dette Cross-Buy-produkt giver dig ret til at downloade versioner til PS3™, PS4™ og 'PS Vita'.


Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
PS4: Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
PS3: Engangsafgift for brug af downloads på op til 2 aktiverede PS3-systemer.
PS Vita: Engangsafgift for brug af downloads på op til 3 aktiverede kompatible Portable-konsolsystemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Copyright © 2016, Infinite Dreams Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments