Aqua Moto Racing Utopia

1 9 4 3
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 37 kr., PS+: 37 kr. — Release date: Nov. 30, 2016

Description

Tag med til Utopia, og oplev en verden, hvor morskaben aldrig slutter, siddende på kraftfulde vandscootere og ridende på bølger så perfekte, at du er nødt til at prøve dem selv. Aqua Moto Racing Utopia tager dig med til fantastiske eksotiske verdener fulde af fart og nervepirrende spænding i blandt andet Amazonas, troperne, Grækenland og en mangrovesump. At gennemføre det perfekte stunt i en smal mangrove-fyldt sejlrende vil helt sikkert få dit smil frem!

Start din singleplayer-karriere som mesterskabsdeltager, og brug dine voksende evner og indtjening til at avancere, indtil du endelig kan kalde dig verdensmester. Spil online og opbyg dit omdømme, eller spil sammen med dine venner på en lokalt delt skærm, så du kan grine af deres fejl. Men husk, du er aldrig bedre end dit sidste race.

Gør dig klar til dit livs bølgegang!

In-game køb valgfrit

1-4 spillere
Netværksspillere 2-8 - Det komplette spil kræver PlayStation®Plus-medlemskab for at få adgang til online multiplayer
6GB minimum krævet plads
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

© 2016 Zordix AB. Alle rettigheder forbeholdes.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments