Plants Vs. Zombies Gw 2 — Festive EditionLowest price: €19.95, PS+: €19.95
Buy at PSN for €39.95
Email me when the price drops
When the game will be cheaper, we will send you email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Released: Dec. 1, 2016

Price change history
Festive Editionin lisäsisältö:

• 2 uutta legendaarista hahmoa
• 1 juhlavaa mukautuspakettia
• 200 000 PvZ-kolikkoa

Taistelu Suburbiasta kasvaa uusiin hulluihin korkeuksiin Plants vs. Zombies™ Garden Warfare 2 -pelissä! Tässä ratkiriemukkaassa, toiminnantäyteisessä räiskintäpelissä zombijohtaja tohtori Zomboss on vahvistanut joukkojaan ja rakentanut Suburbiasta zombiutopian. Pelaa sekä kasveina että zombeina uudessa 24 pelaajan moninpelissä ja neljän pelaajan yhteistyötiloissa tai koe kaikki pelitilat soolona tai jaetun näytön tilassa. Garden Warfare 2 sisältää myös Backyard Battlegroundin: ikioman interaktiivisen keskuksesi, jossa voit suorittaa jopa kolmen ystäväsi kanssa päivähaasteita ja olla yhteydessä PvZ-suosikkihahmoihisi.

*Nyt mukana jaetun näytön verkko- ja paikallispeli

Vaihtoehtoisia pelin sisäisiä ostoja

Verkkopelaajat 2–24 - Verkkomoninpelin pelaamiseen pelin kokoversiossa tarvitaan PlayStation®Plus-jäsenyys
Vähintään 20 Gt tilaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
Etäkäyttöä Tuetaan
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

PELAAMISEEN VAADITAAN KIINTELÄ INTERNETYHTEYS, EA-TILI JA TUOTTEEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUKSEN (EULA), EA:N TIETOSUOJA- JA EVÄSTEKÄYTÄNNÖN SEKÄ PALVELUEHTOJEN HYVÄKSYMINEN. PELAAMINEN EDELLYTTÄÄ VÄHINTÄÄN 15 VUODEN IKÄÄ. EA:N TIETOSUOJA- JA EVÄSTEKÄYTÄNTÖ SEKÄ PALVELUEHDOT OVAT SAATAVILLA OSOITTEESTA www.ea.com/fi. KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUKSET JA MUUT ILMOITUKSET OVAT SAATAVILLA OSOITTEESTA www.ea.com/fi/eulas. EA VOI LOPETTAA VERKKOTOIMINNOT, KUN LOPETTAMISESTA ON OLLUT 30 PÄIVÄN AJAN ILMOITUS OSOITTEESSA www.ea.com/fi/service-updates. EA SAATTAA TARJOTA TIETTYÄ LISÄSISÄLTÖÄ JA/TAI PÄIVITYKSIÄ ILMAN ERILLISTÄ VELOITUSTA, JOS/KUN NIITÄ ON SAATAVILLA. PELAAMINEN VOI EDELLYTTÄÄ PAKOLLISIA SISÄLTÖPÄIVITYKSIÄ. SISÄLLÖN LATAAMISESTA VOI AIHEUTUA VERKKOYHTEYDEN KÄYTTÖMAKSUJA.

Information taken from the official site, with all rights reserved.