Werewolves Within


Buy at PSN for €29.95
Lowest price: €11.98, PS+: €11.98
Release date: Jan. 24, 2017
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 1
Price change history

Werewolves Within tuo ystävien kanssa vietetyn peli-illan virtuaalitodellisuuteen.
Kun useiden asukkaiden kimppuun on hyökätty, keskiaikainen Gallowstonin kylä on saanut tarpeekseen. Werewolves Within vie sinut keskiaikaiseen Gallowstonin kylään, jossa sinun on paljastettava ihmissudet, jotka ovat terrorisoineet asukkaita.
Werewolves Within on 5-8 pelaajan nopeatempoinen peli, jossa on piilotettuja rooleja ja sosiaalista päättelyä. Yhdessä pelissä saatat olla kyläläinen, joka yrittää puhdistaa kaupungin ihmissusista, ja hetkeä myöhemmin ihmissusi, joka valehtelee ja pettää ystävänsä selviytyäkseen äänestyksestä. Hyödynnä erilaisia rooleja, kykyjä ja suostuttelua arvioinnissa, päättelyssä ja pelin voittamisessa. Pelasit sitten valpasta asukasta tai ovelaa ihmissutta, kahta samanlaista pelikertaa ei ole.
Werewolves Within -pelissä yhdistyvät pöydän ympärillä pelattavan VR-pelin perimmäinen olemus ja kilpailuhenki.

Verkkopelaajat 2–8 - Verkkomoninpelin pelaamiseen pelin kokoversiossa tarvitaan PlayStation®Plus-jäsenyys
Vähintään 6 Gt tilaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p
PlayStation®Move-navigointiohjain tai langaton ohjain vaaditaan liikeohjausominaisuuksia varten.
Tämän tuotteen pelaamiseen tarvitaan PlayStaton®VR ja PlayStation®Camera

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

© 2016 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. The Werewolves Within logo, Ubisoft, and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the US and/or other countries.

Information taken from the official site, with all rights reserved.