Horizon Zero Dawn Finland

1 2 6 49 42
Email me when the price drops 27
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 35

Price change history Price change history

Lowest price: 19,95 €, PS+: 15,95 €
Release date: March 1, 2017

Comments Comments

Description Description

Earth is ours no more
Näe maailma Aloyn silmin, kun tämä syntymästään asti heimonsa vieroksuma nainen lähtee selvittämään ikivanhan menneisyyden syvimpiä salaisuuksia. Kohtaa sotivia heimoja sekä kammottavia mekaanisia olentoja ja astu rehevään maailmaan ihmiskunnan tuhon kynnyksellä.
Muuta pedot saaliiksi, yhdistä alkukantaisia varusteita edistyneeseen teknologiaan ja kulje vaarallisissa maastoissa, kun tutkit ympärilläsi olevaa maailmaa.
1 pelaaja
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p
Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.
Horizon Zero Dawn™ ©2017 Sony Interactive Entertainment Europe. Published by Sony Interactive Entertainment Europe. Developed by Guerrilla. “Horizon Zero Dawn” is a trademark of Sony Interactive Entertainment Europe. All rights reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.