The Incredible Adventures Of Van Helsing: Extended Edition Finland

1 4 10 26 6 all trophies

Buy at PSN for €19.95
Lowest price: €5.95, PS+: €5.95
Release date: March 1, 2017
Email me when the price drops 1
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game 1
Price change history

Pane leveälierinen hattu päähäsi, nappaa aseet kouraasi ja lähde uskomattomalle seikkailulle Borgovian gootti-noir-maailmaan, jossa pähkähullu tiede uhkaa hirviöiden ja ihmisten herkkää rauhan tasapainoa. Olet Van Helsing, kaikkien aikojen hirviönmetsästäjä. Pelasta päivä yhdessä hurmaavan kauniin kumppanisi Lady Katarinan kanssa (joka on muuten sattumoisin aave). Tutki villiä vuoristoerämaata ja synkän suurkaupungin noen tahrimia tiilikortteleita, joita värittää omituinen tiede. Äläkä unohda: et saa välttämättä koskaan tietää, keitä todelliset hirviöt ovat!

1 pelaaja
Verkkopelaajat 2–4 - Verkkomoninpelin pelaamiseen pelin kokoversiossa tarvitaan PlayStation®Plus-jäsenyys
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
Etäkäyttöä Tuetaan
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080p
PlayStation®Move-navigointiohjain tai langaton ohjain vaaditaan liikeohjausominaisuuksia varten.

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

Information taken from the official site, with all rights reserved.