Momodora: Reverie Under The Moonlight

1 6 3 all trophies
Buy at PSN for €11.95
Lowest price: €4.95, PS+: €4.95
Release date: March 16, 2017
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 1
Price change history

Momodora: Reverie Under the Moonlight -pelissä tutkitaan yhä huonompaan tilaan joutuvaa kirottua maata. Pahuus leviää, kuolleet nousevat ja korruptio rehottaa. Toivo on jo hiipunut kaikilta paitsi yhdeltä: Kaho-nimiseltä Lun-kylän papittarelta. Kuningattaren puheille pääsy auttaisi varmasti pelastamaan maan – mutta aikaa on vain vähän, ja jokainen uusi yö on edellistä synkempi.

Momodora: Reverie Under the Moonlight on sivusuunnassa etenevä toimintapainotteinen tasohyppelypeli iskukomboilla, väistämismekaniikalla sekä monilla eri esineillä ja loitsuilla, joiden avulla voit kukistaa vihollisesi. Nauti mielenkiintoisesta peliympäristöstä ja salaperäisestä tarinasta kaikessa rauhassa tai lisää vaikeusastetta ja testaa refleksejäsi todella haastavassa kujanjuoksussa.

1 pelaaja
Vähintään 100 Mt tilaa
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

© 2016 Guilherme Melo Martins. All Rights Reserved. Licensed to and published by Active Gaming Media Inc.
PLAYISM, the PLAYISM logo and other related images are registered trademarks of Active Gaming Media Inc.

Information taken from the official site, with all rights reserved.