Rain World

1 6 14 1 all trophies
Buy at PSN for €19.95
Lowest price: €4.95, PS+: €4.95
Release date: March 28, 2017
Email me when the price drops 2
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Olet etanakatti. Ympäröivä maailma on täynnä vaaroja, mutta sinun on kohdattava se – yksin. Sinun on metsästettävä ruokaa ja hankkiuduttava suojaan ennen rankkoja sadekuuroja, jotka uhkaavat hukuttaa kaiken elävän veden alle. Kiipeile menneen sivilisaatioin raunioissa ja välttele juonikkaita petoja, jotka yrittävät napata sinut. Löydä uusia ekosysteemejä täynnä kummallisia olentoja. Etsi perheesi ennen kuin kuolema löytää sinut.

– Hiivi, kiipeile ja syöksähtele läpi eksoottisen ekosysteemin, joka on täynnä piilossa olevia salaisuuksia ja huomaamattomia vaaroja.
– Ketterä ohjaus ja algoritmeilla muodostettu animaatio kuljettavat etanakattia luonnollisen sulavasti ja antavat sille todellista painon tuntua.
– Kohtaamiset rajujen ja alkukantaisten petojen kanssa asettavat refleksit koetukselle. 
– Resurssien rajallisuus ja sateen jatkuva uhka pitävät jännitteen yllä.

1 pelaaja
Vähintään 1 Gt tilaa
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

TM & © 2017 Turner Broadcasting System, Inc. A Time Warner Company. All Rights Reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.