Punch Club

Buy at PSN for €9.95
Lowest price: €2.95, PS+: €2.95
Release date: March 31, 2017
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Isäsi murhattiin julmasti silmiesi edessä. Nyt sinun täytyy treenata ahkerasti, syödä kanaa ja iskeä tyyppejä kasvoihin, jos haluat ansaita paikkasi Punch Club -rankingeissa ja saada selville, kuka tappoi isäsi.

Punch Club on nyrkkeyilyn magnaatti, jossa on useita juonia. Tavoitteesi on selvä, mutta se miten pääset tavoitteeseesi, riippuu siitä, pystytkö oikeutetusti nousemaan rankingeissa vai täytyykö sinun edetä salavihkaisemmin.

Matkan varrella haluat keskittyä lahjakkuuksiisi. Valitsetko tiikerin tien, kilpikonnan tien vai karhun tien? Vahvuutesi, tarkkuutesi ja ketteryytesi riippuu siitä, mikä valaisee polkusi. Onko sinulla raitoja tai räpylöitä?

Jokaisella päätöksellä on väliä erityisesti sosiaalisessa elämässäsi. Tasapainottelet ystävyyden, rakkauselämän, työn, vapaa-ajan, ihmissuhteiden ja mahdollisen tähteyden välillä, kaikki kuntosalilla käytetyn ja krokotiilien kanssa taistellessa vietetyn ajan lisäksi. Kaikessa ei ole kyse vain kuntosalilla painojen nostosta, kuten tiedät.

1 pelaaja
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

© 2016 tinyBuild, © 2016 Lazy Bear Games

Information taken from the official site, with all rights reserved.