Armagallant: Decks Of Destiny

1 5 9 17 all trophies
Buy at PSN for €19.95
Lowest price: €4.95, PS+: €4.95
Release date: April 7, 2017
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

ArmaGallant: Decks of Destiny yhdistää pakan kokoamisen ajantasaisella strategialla, louden nopeatempoisia 1v1 tai 2v2 -monipelaaja-areenan kamppailuja. Opi ja kehitä sähköistävien olentojen ja maagisten taikojen kykyjä, tuottaen voimallisia pakkoja, jotka voit singota vihollistesi päälle. Laadit mieleisesi pelisuunnitelman. Asetteletko strategisesti armeijasi (koostuu nujakka-, jaottelu- ja lentoluokista) kartan ympärille, siirrytkö ulos kuin loitsuja viskova hullu tai hyödynnätkö ympäristöäsi saavuttaaksesi taktisen edun? Valinta on sinun.

Voittaessasi taisteluita, sinulle avataan lisää kortteja, pakkasi vahvistamiseksi ja armeijasi lisäpotkua varten. Voit myös käyttää voittamaasi kultaa tasoittamaan korttejasi, tuottaen niille kokonaisvaltaisemman vaikutuksen tuottaa korostunutta vahinkoa. Strategisten karttapisteiden varmistamisesta aina oikeiden loitsujen langettamiseen oikeina aikoina, ArmaGallant: Decks of Destiny on eeppinen ja kiihdyttävä otos monipelaajan RTS-pelejä.

Verkkopelaajat 2–4 - Verkkomoninpelin pelaamiseen pelin kokoversiossa tarvitaan PlayStation®Plus-jäsenyys
Vähintään 2 Gt tilaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
Etäkäyttöä Tuetaan
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

© 2017 Rock Nano Global Pte. Ltd. All trademarks are property of their respective owners. Published under license by Maximum Games™. Maximum Games™ and the Maximum Games™ logo are trademarks of Maximum Games, LLC. All rights reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.