Late Shift

1 6 14 17 all trophies
Buy at PSN for €3.95 €12.45 Prices in other regions:
Lowest price: €3.95, PS+: €3.95
Release date: April 18, 2017
Email me when the price drops 2
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 1

Price change history

Late Shift on korkeapanoksinen FMV-rikostrilleri. Jouduttuaan pakotetuksi osaksi tuottoisan huutokauppakamarin ryöstöä, matematiikan opiskelija Mattin on todistettava syyttömyytensä brutaaliin ryöstöön. Valinnoillasi on vaikutusta alusta lähtien aivan loppuun saakka. Yksi pieni päätös voi muuttaa koko lopputuloksen 'valitse oma seikkailusi'-tyyppisessä pelissä, joka voi johtaa yhteen seitsemästä loppuratkaisusta.
Peli on Sherlock Holmes (2009) -elokuvan käsikirjoittajan kirjoittama. Koe mukaansatempaava näytelty rikostrilleri, jossa on yhteensä yli 180 valinnanmahdollisuutta. Varastatko auton vai juoksetko karkuun? Seuraatko käskyjä vai sabotoitko suunnitelman? Sinulla on vain muutama sekunti aikaa päättää, sillä filmi jatkuu ilman taukoja ja silmukoitua materiaalia.
Täysteräväpiirtona kuvatun Late Shiftin elokuvallinen kokemus sulauttaa yhteen elokuvan, pelin ja interaktiivisen tarinankerronnan.
1 pelaaja
Vähintään 5 Gt tilaa
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080p
Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.
©2017 Wales Interactive Ltd. Wales Interactive Logo is a trademarks of Wales Interactive Ltd. ©2017 CtrlMovie AG. CtrlMovie Logo, Late Shift and Late Shift logo are trademarks of CtrlMovie AG.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.
Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors.
🙏 Please consider supporting us by disabling your ad blocker.