Late Shift

1 6 14 17
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history Price change history

Lowest price: 3,95 €, PS+: 3,95 € — Release date: April 18, 2017

Description Description

Late Shift on korkeapanoksinen FMV-rikostrilleri. Jouduttuaan pakotetuksi osaksi tuottoisan huutokauppakamarin ryöstöä, matematiikan opiskelija Mattin on todistettava syyttömyytensä brutaaliin ryöstöön. Valinnoillasi on vaikutusta alusta lähtien aivan loppuun saakka. Yksi pieni päätös voi muuttaa koko lopputuloksen 'valitse oma seikkailusi'-tyyppisessä pelissä, joka voi johtaa yhteen seitsemästä loppuratkaisusta.
Peli on Sherlock Holmes (2009) -elokuvan käsikirjoittajan kirjoittama. Koe mukaansatempaava näytelty rikostrilleri, jossa on yhteensä yli 180 valinnanmahdollisuutta. Varastatko auton vai juoksetko karkuun? Seuraatko käskyjä vai sabotoitko suunnitelman? Sinulla on vain muutama sekunti aikaa päättää, sillä filmi jatkuu ilman taukoja ja silmukoitua materiaalia.
Täysteräväpiirtona kuvatun Late Shiftin elokuvallinen kokemus sulauttaa yhteen elokuvan, pelin ja interaktiivisen tarinankerronnan.
1 pelaaja
Vähintään 5 Gt tilaa
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080p
Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.
©2017 Wales Interactive Ltd. Wales Interactive Logo is a trademarks of Wales Interactive Ltd. ©2017 CtrlMovie AG. CtrlMovie Logo, Late Shift and Late Shift logo are trademarks of CtrlMovie AG.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments

Ой-ёй
что-то пошло не так

Возникла проблема и оплата не прошла. Ничего страшного, попробуйте ещё раз или напишите мне, я постараюсь помочь разобраться с проблемой.

Если не ответил сразу — обязательно отвечу чуть позже!

Спасибо!
оплата прошла успешно

Теперь вам доступны все функции Premium-подписки.

Как только выйдет новый функционал — он будет сразу
 у вас доступен.

Если есть вопросы или предложения — обязательно пишите, сервис становится лучше благодаря вам!

100 ₽ в месяц
по-божески
  • Отключение рекламы на сайте
  • Цены в других регионах
  • Игровые рекомендации
  • ULTIMATE функционал
  • Чистокровная верховая — вороная в тёмных яблоках (нет)