World To The West

1 3 15 18 all trophies
Buy at PSN for €19.95 Prices in other regions:
Lowest price: €4.95, PS+: €4.95
Release date: May 5, 2017
Email me when the price drops 1
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history

Nuori teslamancer, optimistinen altavastaaja, kokenut tutkimusmatkailija ja mukavuusalueeltaan poikennut voimakas aristokraatti huomaavat joutuneensa seikkailuun, johon he eivät halunneet. Neljä sankariamme ovat maassa, jonka salaisuudet olisi parempi jättää unholaan, ja heidän on käytettävä ainutlaatuisia kykyjään luodakseen mainetta, saavuttaakseen kostonsa ja joidenkin kohdalla yksinkertaisesti löytääkseen kotiinsa.
Peli keskittyy tutkimukseen, toimintaan ja ympäristöpulmiin, joihin on monesti useita ratkaisuja sen mukaan, mitä hahmoa pelaat ja miten luovasti osaat käyttää hänen kykyjään. Tässä fantastista tiedettä täynnä olevassa seikkailussa pääset pelaamaan neljällä erilaisella ja ainutlaatuisella hahmolla. Heidän tarinansa kertoo kadonneen maan suuresta mysteeristä, joka kätkee taakseen muinaisen vaaran.
1 pelaaja
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p
Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.
© 2017 Rain AS. All rights reserved

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.
Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors.
🙏 Please consider supporting us by disabling your ad blocker.