Eclipse Games Bundle

PSN 14,95 € 6,95 € until 10/03/2019 1:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 3,95 €, PS+: 3,95 € — Release date: May 12, 2017

Description

Eclipse Games ylpeänä esittää Eclipse Games Bundlen, kolmen upean indie-pelin kokoelman, joka tarjoaa tunneittain monipuolista hauskanpitoa.

Tässä kokoelmassa on seuraavat pelit:

Super Toy Cars – Superhauska arcade-taisteluautojen lautapeli, joka sisältää miniautoja ja jokapäiväisistä esineistä tehtyjä ratoja.

Tachyon Project – Toiminnantäytteinen kahdella sauvalla pelattava räiskintäpeli, missä olet itsetietoinen tekoäly, joka lähtee paljastamaan salaliittoa luojansa pelastaakseen.

Spheroids – Pelasta kuutiomaailma pahoilta pyöreiltä olennoilta, jotka yrittävät vallata sen tässä söpössä, tyylilajeja sekoittavassa ja uusia mekaniikkoja tutkivassa tasohyppelypelissä.

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
PS4: Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
PS Vita: Kertamaksu enintään kolmeen aktivoituun ja yhteensopivaan kannettavaan konsolijärjestelmään lataamiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments