Dead By Daylight: Special Edition Finland

−60% −65%
1 1 4 56 5 all trophies

Buy at PSN for €13.95 PS+ €12.20
Lowest price: €13.95, PS+: Free
Release date: June 23, 2017
Email me when the price drops 1
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game 3
Price change history

Kuolemakaan ei vapauta kauhusta.

Dead by Daylight on viiden pelaajan moninpeli (4 vastaan 1), jossa yksi pelaaja ohjaa julmaa tappajaa ja muiden pelaajien hahmot ovat selviytyjiä, jotka yrittävät paeta kiduttavan tappajan kynsistä, välttää kidutuksen ja selvitä hengissä.

Selviytyjiä ohjaavat pelaajat näkevät pelitilanteen hahmonsa takaa ja hahmottavat yleistilanteen paremmin. Tappajaa ohjaava pelaaja taas näkee tapahtumat hahmonsa silmin ja pystyy paremmin keskittymään uhrien jahtaamiseen.

Selviytyjien tavoite on vältellä tappajaa ja paeta alueelta, mikä on odotettua vaikeampaa – etenkin, kun pelialue muuttuu joka pelikerralla.

Verkkopelaajat 2–5 - Verkkomoninpelin pelaamiseen pelin kokoversiossa tarvitaan PlayStation®Plus-jäsenyys
Vähintään 15 Gt tilaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

© 2015-2017 Behaviour Interactive Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Kehittänyt Behaviour Interactive Inc, julkaisija Starbreeze Publishing AB. Dead by Daylight ja siihen liittyvät logot ovat Behaviour Interactive Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat haltijoidensa omaisuutta.

Information taken from the official site, with all rights reserved.