Speedrunners Deluxe Bundle

Buy at PSN for €16.95
Lowest price: €5.95, PS+: €5.95
Release date: July 5, 2017
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Kaupungissa täynnä supersankareita, saada rikosten tulee kilpailun omasta. Onneksi on olemassa tarpeeksi raketteja, pommeja, tarttumiskoukkua, piikkejä, ja muuta kivaa nurkissa - jotta kilpailu hauskaa ja nopea. Tervetuloa SpeedRunners.

SpeedRunners on 4 pelaaja kilpailukykyinen tasohyppely tarttumiskoukkua, lisävoimia, ja vuorovaikutteisia ympäristöjä. Juokse, heilu, palo raketit, kouran päälle ihmiset lyödä ne pois näytön.

Vaihtoehtoisia pelin sisäisiä ostoja

-

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

Copyright DoubleDutch Games 2016

Information taken from the official site, with all rights reserved.