Conga Master

1 3 8 30 27 all trophies
Buy at PSN for €8.95
Lowest price: €2.95, PS+: €2.95
Release date: July 21, 2017
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Tanssilattia täyttyy ja jono venyy... lähde mukaan, sillä nyt alkaa conga! Heiluta virtuaalilanteita Conga Masterin naurettavan hupaisen toimintapelin tahtiin, kun jokainen yrittää rakentaa mahdollisimman pitkän conga-letkan. Rytmiä ei tarvita, sillä jokainen osaa congata!

Conga Masteria on helppo pelata: ohjaa tanssijaasi lattialla ja kerää letkaasi tanssijoita. Pitkä letka nopeuttaa tanssijoiden keräämistä, mutta varo sikoja, jotta letkasi ei ala haista! Vielä parempi on tempaista kolme ystävää mukaan tanssilattialle paikallista conga-moninpelihulluttelua varten, jotta voitte selvittää, kenestä tulee aito Conga Master!

1-4 pelaajaa
Vähintään 500 Mt tilaa
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

© 2016 Undercoders. Licensed to and published by Rising Star Games

Information taken from the official site, with all rights reserved.