Lego Star Wars: The Force Awakens

1 3 6 60 all trophies
Buy at PSN for €38.96 PS+ €17.97
Lowest price: €17.95, PS+: €14.95
Release date: June 28, 2016
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

LEGO®-videopelisarjojen ykkönen tekee upean paluun uudessa Star Wars -seikkailussa.

LEGO® Star Wars™: The Force Awakens™ -pelissä pelaajat pääsevät kokemaan huippusuositun elokuvan tavalla, jonka vain LEGO voi tarjota, mukaan lukien uutta Star Wars -universumin tarinasisältöä, joka sijoittuu ajallisesti elokuvien Star Wars: Return of the Jedi ja Star Wars: The Force Awakens väliin.

LEGO Star Wars: The Force Awakens tuo peliin nyt myös Multi-Build-järjestelmän, jossa pelaajat voivat valita useista rakennusvaihtoehdoista pelin edistämiseksi, sekä intensiiviset uudet Blaster Battlet, joissa Ensimmäinen ritarikunta ajetaan matkoihinsa ympäristöä hyödyksi käyttämällä.

Vaihtoehtoisia pelin sisäisiä ostoja

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

LEGO® STAR WARS™: THE FORCE AWAKENS -ohjelmisto © 2016 TT Games Ltd. Pelin on tuottanut TT Games LEGO Groupin lisenssillä. LEGO, LEGO-logo, Brick- ja Knob-määritykset sekä Minifigure ovat LEGO Groupin tavaramerkkejä ja/tai tekijänoikeuksia. © 2016 The LEGO Group. STAR WARS © & ™ Lucasfilm Ltd. Kaikki oikeudet pidätetään. Käytössä luvanvaraisesti.

WB GAMES -LOGO, WB-KILPI: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc.
(s16)

Information taken from the official site, with all rights reserved.