The Walking Dead: Michonne — A Telltale Miniseries Finland


Buy at PSN for €12.95
Lowest price: €4.95, PS+: €4.95
Release date: Feb. 23, 2016
Email me when the price drops 2
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game 1
Price change history

The Walking Dead: Michonne - A Telltale Miniseries ­pelin pääosassa on ikonen, miekkaa kantava hahmo Robert Kirkmanin suosituista sarjakuvista. Michonne on menneisyyden vainoama, menetyksen ja katumuksen piinaama. Tarinassa keskitytään tapahtumiin sarjakuvan numeroiden 126 ja 139 välillä, jolloin hän katosi. Minisarjan kolmen episodin aikana selviää, miksi Michonne lähti Rickin, Ezekielin ja muun ryhmän luota... ja miksi hän palasi.

Sisältää palkitun Telltale Games ­studion uuden minisarjan kaikki kolme episodia (episodi 1-3 saatavilla nyt).

1 pelaaja
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Computer Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Computer Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

©2016 Telltale, Inc. THE WALKING DEAD is TM and © 2016 Robert Kirkman, LLC. Based on the Comic book by Robert Kirkman, Tony Moore and Charlie Adlard. Telltale, Telltale Games and the Telltale Games logo are registered trademarks of Telltale, Inc. All rights reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.