Super Toy Cars

1 1 12 all trophies
Buy at PSN for €9.95
Lowest price: €2.95, PS+: €2.95
Release date: Jan. 5, 2016
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Super Toy Cars onpöydälle arcade torjumiseksi ajopeli jossa nopea ja viileä näköinen autoja, vaikuttava kappaletta valmistettu arkipäivän esineitä jajoukko lisävoimia, jonka avulla voit tuhota opposition. Kerää kaikki autot ja päivityksiä pysyä kilpailu kun edistystä uratila tai ollanopea rotu joko vastaan ​​AI vastustajia tai vastaan ​​ystäviä. Voit pelata jopa 4 pelaajaa paikallisesti.

On 16 eri pelin autot, joista jokaisella on ainutlaatuinen käsittely malli. Voit kokeilla niitä ja pelata ne, jotka parhaiten suite ajotavan jaeri tilanteissa löydät meidän 12 kappaletta. Niin, ja ehkä sinun kannattaa käyttää eri autoja riippuen siitä, minkä tyyppinen tapahtuma pelaat, koska meillä on 48 tapahtumia uratila, mutta ei ne kaikki ovat kilpailuista! Super Leluautot on iso ja paljon vaihtoehtoja voit Tinkle ja leikkiä, mutta tärkeintä tässä pelissä on huolella olla hauskaa pelata ja hauska rodun, joko yksin tai ystävien kanssa.

1-4 pelaajaa
Vähintään 700 Mt tilaa
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Computer Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Computer Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

Information taken from the official site, with all rights reserved.