Bloodborne: Game Of The Year Edition Finland

1 7 8 24 30
Email me when the price drops 17
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 9

Price change history Price change history

Lowest price: 14,95 €, PS+: 14,95 €
Release date: Nov. 25, 2015

Comments Comments

Description Description

METSÄSTÄ PAINAJAISIASI
Demon’s Souls™- ja Dark Souls™ -peleillä mainetta niittäneen studion uusin roolipeli on kriitikoiden ylistämä menestystarina, joka on hurmannut yli 2 miljoonaa pelaajaa eri puolilla maailmaa.
Yksinäinen matkalainen. Kirottu kaupunki. Tappavan vaarallinen salaisuus, joka tuhoaa kaikki sen pauloihin joutuneet. Kohtaa pelkosi ja astu rappeutuvaan Yharnamin kaupunkiin, jota riivaa kammottava sairaus. Selviätkö hengissä aamunkoittoon?
Game of the Year Edition -versio sisältää uutta ladattavaa sisältöä: The Old Hunters -tarinakampanjassa paljastuu Yharnamissa aikoinaan eläneiden metsästäjien karmiva tarina.
Luvassa on uusia asuja ja erikoisaseita, kuten Simonin jousimiekka, joka tarjoaa uudenlaisen mahdollisuuden kaukotaisteluun. Perehdy synkkiin loitsuihin ja muuta itsesi kammottavaksi pedoksi. Tervetuloa takaisin Yharnamiin…
1 pelaaja
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
Etäkäyttöä Tuetaan
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p
Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.
Bloodborne™ © 2015 Sony Computer Entertainment Inc. Published by Sony Computer Entertainment Europe. Developed by FromSoftware, Inc. “Bloodborne” is a trademark of Sony Computer Entertainment Europe. All rights reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.