Driveclub Bikes VR

Driveclub
1 11 16 23 3
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 4,95 €, PS+: 4,95 € — Release date: Oct. 27, 2015

Description

DRIVECLUB™-, DRIVECLUB™ VR- sekä DRIVECLUB™ Bikes -pelien palvelimet suljetaan 31. maaliskuuta 2020 (kello 23.59 BST-aikaa), jolloin myös kaikki niiden verkkotoiminnot (mukaan lukien verkkomoninpelitilat) lopetetaan. Pelien pelaamista voi jatkaa palvelinten sulkemisen jälkeen offline-yksinpelitiloissa, mutta peleissä on paljon verkko-ominaisuuksia, joten peleihin tulee huomattavia muutoksia.
31.3.2020 alkaen et voi enää
• käyttää Season Passiasi verkossa
• edustaa Clubiasi verkon moninpelitapahtumissa tai -kiertueilla
• pelata moninpeliä tai kilpailla haasteissa
• luoda omia tapahtumiasi
• kilpailla leaderboardeilla tai jakaa tilastoja tai etenemistietoja.

Voit kuitenkin edelleen
• käyttää Season Passiasi kaikissa yksinpeli- ja offline-tiloissa
• pelata kaikkia pelien (DRIVECLUB™, DRIVECLUB™ VR ja DRIVECLUB™ Bikes) ja niiden ladattavan lisäsisällön yksinpeliosioita offline-tiloissa
• ansaita trophyja yksinpeli- ja offline-tiloissa.
PlayStation® lopettaa DRIVECLUB™-, DRIVECLUB™ VR- ja DRIVECLUB™ Bikes -pelien sekä niiden ladattavan lisäsisällön ja Season Passien myymisen 31. elokuuta 2019 (kello 23.59 BST-aikaa).

Vaihtoehtoisia pelin sisäisiä ostoja

1 pelaaja
Verkkopelaajat 2–12 - Verkkomoninpelin pelaamiseen pelin kokoversiossa tarvitaan PlayStation®Plus-jäsenyys
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
Etäkäyttöä Tuetaan
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

DRIVECLUB™BIKES ©2015 Sony Computer Entertainment Europe. Published by Sony Computer Entertainment Europe. Developed by Evolution Studios. “DRIVE CLUB” and “DRIVECLUB logo” are trademarks or registered trademarks of Sony Computer Entertainment Europe. All rights reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments